Lancering ‘De Meent’

Commoners uit het hele land komen samen voor feestelijke lancering van ‘De Meent’, de Nederlandse Commons Assembly, tijdens de academische Commons-week in Utrecht. De commons is het coöperatieve model voor het beheer van stad, land en data.

Wanneer: donderdag 13 juli 2017, 20.00 u. tot 22.30 u.

Waar: TivoliVredenburg, Vredenburgkade 11, Utrecht

‘De Meent’ is hét verbindende platform tussen commoners, academici en politiek, om het commons denken verder te promoten in Nederland, om uiteindelijk het systeem grondig te hervormen richting een commons-based samenleving. In de praktijk betekent dit dat ‘De Meent’ de belangen van commoners willen behartigen, soms met een campagne, soms met expertise, soms met lobby.

Bovenal is het een ontmoetingsplek voor commoners. Om kennis en ervaringen uit te wisselen en zeker ook om de commons te vieren! Commoners uit het hele land komen samen voor de Nederlandse Commons Assembly. In Utrecht, want daar vindt deze week de IASC 2017 conferentie ‘Practising the Commons’ plaats. Een kans voor Nederlandse pioniers én internationale commoners om elkaar te ontmoeten. We zetten de Nederlandse commons op de kaart!

Je kunt je aanmelden voor dit feestelijke evenement via Facebook of door een email te sturen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *